Stedet

Skånelänga i typisk skånsk byggestil. Husmannsplass fra slutten av 1800-tallet. Totaltrenovert og påbygget i perioden 2009- 2012.

Gamle-längan:
3 soverom – ett dobbeltrom, et rom med køyeseng og ett tre-mannsrom. Peisestue og TV-rom m/ ekstra sovesofa.
Fullt utstyrt kjøkken og spiseplass med direkte utgang til hage. Bad m/ dusj og toalett. Ekstra utendørsdusj.

Ny-längan:
8 soverom – tre dobbeltrom, fire enkeltrom og ett tremannsrom. Romslig stue med flere sittegrupper med peis og direkte utgang til stor terrasse. Stort kjøkkenet med sitteplass til 22 personer ved to langbord. Det er utstyrt med komfyr med induksjonstopp og gass. To stekeovner og mikrobølgeovn. To oppvaskmaskiner og to separate vasker. Bad m/ dusj og toalett.

Stedet har parabolantenne og trådløst internett.
Ute finnes det to skiferbelagte terrasser med både vedfyrt grill og gassgrill. Stor gressplen og pent opparbeidet hage. Stor gårdsplass med plass til åtte – ti biler.

Stedet ligger på Söderslätt, 2 mil vest for Ystad. Nydelig beliggenhet fritt på landet – blant åkrer og beitemark. Få kilometer fra kysten med sydlandske strender. Det finnes også flott utendørs badeanlegg få minutter unna (i Skurup sentrum) , hvor det også finnes mange restauranter og butikker.

Togstasjon 5 km.unna, med direktetog til Ystad og Malmø og forbindelse til Kastrup flyplass, København. Med bil tar det 20 minutter til Ystad, 30 minutter til Malmø og 50 minutter til København.

Barnevennlig område – tilnærmet bilfritt. Gode sykkelforhold på både grusveier, asfalterte sykkelstier og i skog og mark.

Kun 10 minutter fra nærmeste golfbane. Og innen en times kjøring finnes en rekke anerkjente baner.

Flott turterreng i nærliggende områder og gode treningsforhold. Rikt dyreliv med bl.a. fasaner, villsvin, harer og hjort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Send forespørsel

Sommerutleie – stedet kan leies under ett eller det kan deles opp i to utleieenheter. Ypperlig for barnefamilier.

×